Campania „Inimi pentru copii” în Mămica Activă – Copii cu malformații cardiace operați pro bono în Franța

„Anual în România se nasc peste 1.400 de copii cu malformaţii la inimă, mai puţin de jumătate ajung să fie trataţi. Dacă ajung să fie operaţi, nouă din zece copii supravieţuiesc.” – un bilanț sumbru care nu trebuie trecut cu vederea.

Acum mai bine de un an, pe 17 februarie 2015, Intermedicas, prima clinică din România specializată în servicii de second opinion medical (servicii extraordinar de utile în România, din punctul meu de vedere) împreună cu Fundaţia Regina Maria și Fundaţia “Mecenat Chirurgie Cardiaque” au trimis primele două cazuri sociale în Franța pentru a fi operate pro-bono, în cadrul Campaniei “Inimi pentru Copii”: cei doi mici pacienți, în vârstă de 6 luni, Lisiana, și respectiv, Cosmin de 12 ani, au fost diagnosticați cu defect septal atrioventricular tip A și defect septal ventricular, coarctație de aortă și bicuspidie aortică. Mai jos poze de la aeroport, la întoarcerea în România, după operații.

Citeste mai mult

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.