A doua opinie, o șansă la viață pentru un pacient Intermedicas

În decembrie 2014, D.M. a ajuns la clinica Intermedicas pentru a iniția un dosar de Second Opinion în vederea obținerii unei păreri medicale din afară țării.

D.M. a fost diagnosticat în urmă cu 2 ani cu o tumoră pulmonară – carcinom pulmonar scuamos – pentru care a efectuat o pneumectomie stângă și implicit rezecția formațiunii tumorale.

Postoperator, D.M. a fost e făcut mai multe ședințe de chimio- radioterapie cu o evoluție favorabilă, însă la doi ani de la intervenție, la examenul PET CT se observă o adenopatie mediastinală în fereastă aorto-pulmonară.

Varianta propusă de tratament a venit din partea partenerului nostru, Dr. David Landau, de la LOC London – Leaders în Oncology Care, medic specialist penumo-oncologie, fiind recomandată o nouă intervenție chirugicală. În urma intervenției de toracoscopie se practică rezecția adenopatiei, evoluție postoperatierie bună, fără complicații. Ulterior se instituie terapia adjuvantă. La terminarea ședințelor de chimioterapie va urma un alt tratament de radioterapie (IMRT).

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.