[VIDEO] Abonamentele medicale au devenit deductibile

Abonamentele medicale sunt în sfârșit deductibile pentru toată lumea în limita a 400 euro/an: angajați, familiile lor și angajatori. Dr. Wargha Enayati, promotorul abonamentelor medicale pe piața din România și acționarul majoritar al Intermedicas a vorbit la emisiunea Emmei Zeicescu de la StirileTVR despre această revoluție de pe piața serviciilor medicale.

Practic, abonamentele au acum, ca și asigurările, o facilitate fiscală semnificativă, iar angajatorii vor face pentru angajații lor aceste abonamente accesibile.

De curând, în premieră în România, Intermedicas a lansat abonamentul de CONCIERGE MEDICINE – www.concierge-medicine.ro, în colaborare cu operatori precum Sanador, Spitalul Monza, Centrul Medical Medsana sau Centrul Medical Academica.

Concierge medicine reprezintă o abordare modernă a relației medic – pacient, prin care un consultant medical acompaniază pacientul în soluționarea problemei medicale. Prin această nouă abordare, piața serviciilor medicale trece la un nivel superior, oferind pacienților eficiență și siguranță.

Informații detaliate despre beneficiile acestui nou concept de abonament găsiți la: www.concierge-medicine.ro.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.