Afecțiunile specifice muncii de birou ameliorate de un chiropractor american

Intermedicas (www.intermedicas.com), prima clinică de second opinion din România, îl aduce la București în perioada  8 februarie – 2 martie, pe dr. Lou Jacobs, renumit chiropractor din SUA, atestat în România și unul dintre cei doi chiropractori recunoscuți de către Ministerul Sănătății.

Tratamentul chiropractic este recomandat unei arii largi de afecțiuni osteo-musculo-articulare cauzate de sedentarism – dureri de spate, migrene, boli digestive, crampe musculare, tendinită, sindromul Tunelului Carpian, sindromul RSI (Repetitive Strain Injury) sau Fibromialgia.

Chiropractica este o formă de medicină alternativă care se concentrează pe manipularea gentilă a coloanei vertebrale pentru a elimina perturbările apărute la nivelul sistemului nervos. Dr. Lou Jacobs combină îngirjiri medicale specializate cu metode sofisticate de diagnosticare, precum Titronics (identificarea iritațiilor nervoase și a țesuturilor moi din jurul coloanei vertebrale), Myovision EMG (tehnică de prevenție, pentru a identifica riscul și cauza disfuncționalităților) sau Posture Pro (pentru a identifica problemele de postură).

“La nivel internațional, chiropractica a câștigat notorietate datorită eficienței remarcabile în rezolvarea unor cazuri medicale complexe, fără tratament medicamentos sau invaziv. Numeroase studii au arătat că munca la birou poate avea efecte grave asupra sănătății. De aceea, multe dintre companiile internaționale au implementat programe de wellness bazate pe tratament chiropractic. Cred că pacienții trebuie să înțeleagă beneficiile unice ale acestei resurse medicale în atingerea potențialului maxim de sănătate”, a declarat Dr. Lou Jacobs.

Dr. Jacobs este fondatorul Centrului Jacobs de Chiropractică, Acupunctură și Chiropractică Perinatală și Pediatrică din Maine, SUA. Diploma de doctor în chiropractică a ob. De asemenea, este membru al Asociației Internaționale de Chiropractică Pediatrică, al Asociației de Chiropractică din Maine, al Asociației Internaționale de Chiropractică și al Federației Internaționale de Chiropractică.

Pe lângă acestea, Dr. Lou Jacobs a acumulat peste o sută de ore de educație chiropractică de la absolivrea studiilor superioare. În cei peste 13 ani de experiență, dr. Lou a rezolvat cu succes un număr semnificativ de cazuri complexe.

Mai multe informații despre chiropractică pe http://intermedicas.com/chiropractica/

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.