Ce facem atunci când a doua opinie medicală este complet diferită de prima?

Ce facem atunci când a doua opinie medicală este complet diferită de prima?

Cerem a treia opinie de la un centru de excelență din afara țării.

 

Le vorbim mereu pacienților despre importanța unei a doua opinii medicale – dar ce face pacientul atunci când a doua opinie este complet diferită față de prima? În cine are încredere? Cine îl ajută să ia decizia cea mai bună? La Intermedicas, traseul pacientului în obținerea unui raport medical complet, este foarte bine pus la punct cu ajutorul medicului integrator de caz.

 

 

Ce face medical integrator de caz? Se ocupă în întregime de nevoile pacientului – de la lista completă a analizelor până la consultul post tratament.

Managerul de caz asigura, in functie de nevoile pacientului:

  • PROGRAMAREA, cu prioritate si in cel mai scurt timp, la medicul asupra caruia s-a decis
  • PLANIFICAREA PROCESULUI pentru accesarea serviciilor medicale agreate (consulturi, internare/externare, interventia chirurgicala, planul de tratament)
  • FURNIZAREA PROGRAMATORULUI, un document care contine data, ora, locatia, numele medicului care va efectua consultatia/investigatia/interventia/tratamentul si costurile aferente
  • FOLLOW UP MEDICAL, include efectuare programarilor pentru vizite de monitorizare ulterioare, in cabinetele Intermedicas sau la domiciliul pacientului (maximum 3); contactul telefonic cu pacientul pentru a-i facilita informatiile necesare; servicii postinterventie/post-tratament si urmarirea evolutiei starii de sanatate
  • GESTIONAREA RELATIEI CU MEDICUL CARE A EFECTUAT INTERVENTIA/TRATAMENTUL, in perioada in care pacientul se afla sub tratament (pentru o perioada de 6 luni de la inceperea tratamentului). Managerul de caz va actiona ca principala sursa de informare pentru pacient sau apartinatori

Parteneriatele medicale create de Intermedicas număra peste 200 de medici și 90 de instituții medicale de renume internațional din Europa, Asia și SUA.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.