Centrul medical Ponderas, cel mai recent partener Intermedicas

Avem deosebita placere de a anunta o noua colaborare Intermedicas cu Ponderas, singurul Centru de Excelenta in Chirugia Metabolica si Bariatrica din Estul Europei cu dubla acreditare (americana si europeana).

Echipa medicala Ponderas ofera solutii medicale si chirurgicale moderne pentru tratarea unei game largi de patologii, 98% din acestea fiind realizate laparoscopic. Reteaua Ponderas reuneste 25 de cabinete medicale ce integreaza toate specialitatile medicale ambulatorii, precum si o echipa de 100 de medici specialisti dedicati ingrijirii si tratarii pacientilor.

Specializarile centrului includ: chirurgie bariatrica si metabolica (gastric sleeve, inel gastric, by-pass gastric, plicatura gastrica, diversie bilio-pancreatica) chirurgie generala, chirurgie ginecologica, chirugie oncologica, chirurgie endocrina, cardiologie si radiologie interventionala (coronarografie, angioplastie coronariana, corectie malformatii cardiace congenitale, discectomie cervicala cu discogel, infiltratii transforaminale), tratamentul afectiunilor urologice si al afectiunilor din sfera ortopediei, precum si chirurgie plastica.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.