Chiropractor american atesat în România oferă tratament complet pentru mame și copii

Intermedicas Worldwide (www.intermedicas.com), clinică  specializată în second opinion medical, îl aduce la București, în perioada  8 februarie – 2 martie, pe dr. Lou Jacobs, primul chiropractor american atestat în România și unul dintre cei doi chiropractori recunoscuți de către Ministerul Sănătății.  Dr. Lou Jacobs este membru al Asociației Internaționale de Chiropractică Pediatrică și a absolvit cursuri avansate pentru a lucra cu mamele atât înainte și în timpul sarcinii, cât și după naștere.

Tratamentul chiropractic și-a dovedit eficiența în tratarea durerilor și simptomelor care apar frecvent în timpul sarcinii – durerile de spate sau lombare, durerile de cap sau migrenele, grețurile sau indispozițiile matinale, durerile scheleto-musculare și articulare. Dr. Lou Jacobs beneficiază de pregătire completă pentru a efectua tehnica Webster care favorizează poziționarea fetală optimă și mobilitatea fătului aflat în prezentație pelviană.

Totodată, chiropractica se adresează unei arii largi de afecțiuni pediatrice, cum ar fi afecțiuni musculo-scheletice, infecții ale urechii (otită), afecțiuni gastrointestinale (colici) sau boli ale sistemului imunitar (alergii, astm, sinuzită). Totodată, pentru stimularea procesului de vindecare în cazul problemelor musculare, osoase sau neurologice, Dr. Lou Jacobs este instruit să efectueze tehnica Bowen, terapie realizată la nivelul țesuturilor delicate ale organismului.

“Tratamentul chiropractic pentru mame și copii reprezintă o ramură specială a acestei specializări medicale. Un astfel de chiropractor necesită instruire suplimentară pentru a realiza tratamentul în condiții de maximă siguranță și confort. De la conceperea și până la nașterea copilului, corpul mamei trece printr-o serie de modificări și este supus unui nivel ridicat de stres. Astfel, chiropractica este folosită ca un instrument proactiv pentru optimizarea sănătății fizice și mentale, fără tratament medicamentos sau proceduri riscante”, a declarat dr. Lou Jacobs.

Asociația Internațională pentru Chiropractică Pediatrică le recomandă femeilor să apeleze la tehnici specializate pentru a obține echilibru pelvian și pentru a optimiza spațiul de dezvoltare alocat fătului. În plus, un pelvis echilibrat ajută la reducerea complicațiilor care pot apărea la naștere. Un alt beneficiu al chiropracticii în timpul sarcinii îl reprezintă optimizarea sănătății fizice și mentale a viitoarei mamei, facilitând în același timp un travaliu mai puțin dureros și o naștere mai ușoară.

Dr. Lou Jacobs este fondatorul Centrului Jacobs de Chiropractică, Acupunctură și Chiropractică Perinatală și Pediatrică din Maine, SUA. Dr. Jacobs este licențiat al Universității Maine (S.U.A ) și al Universității de Politehnică din Beijing, China. Diploma de doctor în chiropractică a primit-o de la „Colegiul de chiropractică Cleveland” din Kansas, Missouri, Statele Unite ale Americii. De asemenea, este membru al Asociației Internaționale de Chiropractică Pediatrică, al Asociației de Chiropractică din Maine, al Asociației Internaționale de Chiropractică și al Federației Internaționale de Chiropractică.

Pe lângă acestea, Dr. Lou Jacobs a acumulat peste o sută de ore de educație chiropractică de la absolivrea studiilor superioare. În cei peste 13 ani de experiență, dr. Lou a rezolvat cu succes un număr semnificativ de cazuri complexe.

Mai multe informații: http://intermedicas.com/chiropractica/

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.