Clinica Amethyst Compiegne – un nou parteneriat Intermedicas destinat pacientilor oncologici

Avem deosebita placere de a anunta parteneriatul nostru cu centrul de Radioterapie Amethyst Compiegne. Clinica face parte dintr-o retea de centre care ofera tratamente de ultima generatie pacientilor bolnavi de cancer din Europa (Romania, Polonia, Bulgaria, Germania, Italia, Israel).

Infiintata in 2010, Compiegne s-a afirmat in lumea medicala franceza prin rigurozitatea si precizia serviciilor pe care le ofera pacientilor, utilizand cele mai recente tehnologii dezvoltate in domeniul oncologic.

Supusa recent unui proces de modernizare, clinica ofera tratament prin tehnica IMRT-VMAT – o alternativa moderna pentru tratarea majoritatii tumorilor si radioterapie sterotactica (SRT), o procedura medicala care permite tratarea intr-un mod non-invaziv al tumorilor benigne si maligne.

Activitatea medicala si stiintifica a clinicii Amethyst Compiegne este coordonata de reputatul Prof. Dr. Jean Marc Cosset care, in acelasi timp conduce Departamentul de Radioterapie si Oncologie al Institutului Curie din Paris.

Situata la 40 km de Aeroportul Charles de Gaulle, centrul medical este destinatia de tratament premium pentru pacientii internationali.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.