Concierge Medicine, o alternativă inovativă în domeniul beneficiilor medicale

Deși există aproximativ un milion de beneficiari ai unor pachete de beneficii medicale, rafinarea serviciilor a crescut doar la nivel operațional, iar nivelul de personalizare și disponibilitate a scăzut. În acest context, produsele existente în prezent nu mai răspund promisiunii de servicii medicale de elită: deși infrastructura medicală s-a dezvoltat, beneficiile medicale nu au avut același avans din punctul de vedere al asistenței personalizate.

Sub imperiul eficientizării, căutarea soluției optime, atât pentru angajator cât și pentru angajat, s-a pierdut pe drum. De aceea, era nevoie de o reinventare a sistemului actual, care să aibă în centru soluții optim personalizate.

„Din experiența mea ca promotor principal al abonamentelor medicale în România, am constatat nevoia de a remodela abonamentele medicale clasice care au devenit deja commodity. La Intermedicas am găsit posibilitatea de a folosi tot know-how-ul meu pentru a cizela aceste abonamente, cunoscând foarte bine care sunt punctele slabe și punctele forte”, declară Dr. Wargha Enayati, acționarul majoritar al Intermedicas și cel care a introdus abonamentele medicale pe piața din România.

Prin urmare, pentru prima dată în România, Intermedicas a lansat abonamentul de CONCIERGE MEDICINE – www.concierge-medicine.ro, cu acces la operatori precum Sanador, Spitalul Monza, Centrul Medical Medsana sau Centrul Medical Academica.

Concierge medicine reprezintă o abordare modernă a relației medic – pacient, prin care un consultant medical acompaniază pacientul în soluționarea problemei medicale. Prin această nouă abordare, piața serviciilor medicale trece la un nivel superior, oferind pacienților eficiență și siguranță.

Experiența pe care Intermedicas o are în Second Opinion permite abordarea personalizată a cazurilor medicale și accesul la elite medicale, având un rol de integrator pentru ceilalți patru furnizori de servicii.

În concluzie, într-o realitate în care abonamentele și asigurările medicale au devenit «commodity», în care directorii de HR caută în permanență soluții noi de atragerea a talentelor și fidelizare a angajaților, în contextul nou al deductibilității, este clar momentul unei soluții medicale personalizate, adaptată nevoilor din ce în ce mai complexe ale angajaților.

Informații detaliate despre beneficiile acestui nou concept de abonament găsiți la: www.concierge-medicine.ro.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.