Consultaţii gratuite pentru persoanele cu venituri reduse la Prof. Bob Djavan, Președintele Asociației Europene de Urologie

Prof. Bob Djavan, Președintele Asociației Europene de Urologie și Visiting Professor Intermedicas, va oferi 1 consultație gratuită pe lună pacienților cu venituri reduse din România. De consultaţiile gratuite pot beneficia doar persoanele care pot dovedi ca sunt un caz social și care au afecțiuni medicale complexe.

 „Îmi doresc să oferim accesul la servicii medicale de înaltă performanță și la unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti europeni în urologie și pacienților care nu au o situație financiară foarte bună. Este important pentru noi să le oferim și acestora șansa la o viață decentă și sănătoasă”, explică Ana-Maria Marian, directorul general al Intermedicas.

Consultațiile vor fi efectuate fie în clinica Intermedicas (atunci când profesorul Djavan este prezent în programul de Visiting Professors), fie prin intermediul emailului – pacientul va trimite documentele medicale la adresa office@intermedicas.com, iar profesorul Djavan le va analiza și va oferi opinia sa medicală.

Prof. Bob Djavan, o somitate în diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată

Prof. Dr. Bob Djavan, Președintele Asociatiei Regionale Europene de Urologie (EAU) și director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital  din Austria, este unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti europeni în urologie și o somitate în diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată.  Profesorul Djavan consultă însă și pacienți cu alte afecțiuni urologice precum cancerul renal, vezical, testicular (oncologie urologică), adenomul de prostată, incontinență urinară și disfuncție erectilă.

Practica medicală și activitatea de cercetare realizate de Dr. Djavan se axează pe oncologie urologică și boli de prostată. Dr. Bob Djavan a fost profesor invitat și lector la peste 100 de instituții medicale din America de Nord, Europa și Asia și este membru onorific al mai multor societăți urologice. Acesta a susținut numeroase granturi internaționale de cercetare privind uro-oncologia și boli de prostată și a scris peste 250 de articole medicale.

Pentru programări, ne puteți contacta la: 021.222.13.70.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.