Cum a salvat second opinion viața unui copil când clinicile din România au rămas fără soluții

Atunci când pacienții noștri sunt copii, este foarte dureros. I.D. a ajuns la clinica noastră în 2014 cu o problemă ce nu și-a găsit rezolvarea la clinicile de profil din România – rectocolită ulcerohemoragica refractară la tratamentul imunomodulator.

Dr. Dan Mitrea a luat legătura cu Prof. Dr. Sybille Koletzko și Dr. Med. Philip Wintermeyer de la secția de gastroenterologie pediatrică a spitalului Kinderklinikum Dr. Von Haunersches LMU din Munchen, aceștia preluând cazul în grija lor.

I.D. a plecat alături de părinții ei la clinica din Germania pentru un set de analize și investigații amănunțite, fiind reevaluată complet din punct de vedere gastroenterologic.

După efectuarea investigațiilor și a analizelor, domnii profesori au decis schimbarea schemei de tratament, recomandând inițierea terapiei biologice cu Infliximab. Micuța pacientă a avut un răspuns spectaculos la schimbarea tratamentului, evoluția fiind una foarte bună, ea reușind să se bucure acum de frumoasă-i copilărie alături de cei 2 părinți iubitori ce au făcut totul pentru a găsi calea spre vindecarea ei.

Fetița este în continuare monitorizată periodic la clinica noastră pentru a ne asigura că drumul ei prin viață nu mai este pertrubat de această boală.

 

sursa foto:http://goo.gl/2ZjMKI
Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.