Dan Mitrea nominalizat la Gala Cariere, secțiunea Profesii Liberale, termen limită pentru vot 6 decembrie

Dr. Dan Mitrea, fondator Intermedicas și medic neurolog, nominalizat în cadrul Galei Cariere

 


Dr. Dan Mitrea este nominalizat în cadrul Galei Premiilor CARIERE „Noua generație preia ștafeta” 2015 fiind considerat unul dintre oamenii care inspiră.

Îl puteți susține pe Dan printr-un vot la adresa: http://www.gala-cariere.ro/#nominalizat_11, până la data de 6 decembrie.

 

NOTĂ: Pentru a-l vota pe Dan Mitrea trebuie să vă exprimați opțiunea de vot și pentru candidații la celelalte categorii. Dan Mitrea se află în ordinea de vot la cea de-a treia categorie apăsând butonul „Next”.

 


De ce să îl votați pe dr. Dan Mitrea?

Dan Mitrea este un medic cu vocaţie. Deși are doar 28 de ani, îţi dai seama de asta din pasiunea cu care vorbeşte despre medicină şi despre cazurile pacienţilor săi. Acest lucru era însă previzibil, este la a treia generaţie de medici în familie. Este însă şi un antreprenor de succes.

În 2010, a fondat clinica Intermedicas, clinică de second opinion şi case management, cu un capital de 1000 de euro și a ajuns, în doar cinci ani, la o cifră de afaceri de mai mult de 500.000 de euro pe an. A avut ambiţie, pasiune, sfaturile unui trader de pe Wall Street,  parteneri şi manageri care au crezut în el. Despre drumul parcurs de Dan Mitrea până aici, principiile şi planurile lui, dar şi despre proiectele de viitor, pentru că nu intenţionează să se oprească aici, tânărul medic a vorbit într-un intreviu în exclusivitate pentru Revista Cariere. Citește continuarea aici.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.