Despre slăbit și obezitate, fără chirurgie sau tratament medicamentos

Excesul de greutate este, de regulă, cauzat fie o dereglare funcțională, fie de o problemă de natură metabolică. Mulți dintre noi se luptă cu problema pierderii în greutate, în ciuda multitudinii de diete și recomandărilor de exerciții fizice. În același timp, există persoane care aleg să apeleze la tratamentul medicamentos (pastile de slăbit) sau la cel chirurgical (liposucție) pentru a scăpa de kilogramele în plus.

De ce nu funcționează aceste soluții pentru toată lumea? Întocmai pentru că nu există o “rețetă” standard. Fiecare corp are o chimie diferită și un metabolism diferit. Slăbitul nu trebuie să fie un obiectiv atât de îndepărtat încât să pară de neatins.

O soluție care vă poate ajuta să ajungeți la greutatea dorită este prin chiropractică. Chiar dacă această formă de medicină alternativă este de cele mai multe ori văzută ca fiind un mit, rezultatele sale au fost dovedite de-a lungul timpului.

Medicina tradițională chineză a descoperit că prin întreruperea și redirecționarea energiilor interne, putem promova sănătatea în corpurile noastre. Tehnicile aferente acesteia trebuie realizatede un chiropractor acreditat care dispune de experiența și cunoștințele necesare. Această metodă holistică promovează sănătatea și starea de bine la nivelul întregului corp.

Teoria din spatele acupuncturii chiropractice funcționează pe principiul tratării cauzei bolii și nu doar a simptomelor, restabilind armonia în corp. Acest lucru le permite pacienților să evite tratamentul cu diferite medicamente sau chirurgiile invazive.

Dr. Lou Jacobs este expert în controlul greutății atât pentru copii, cât și pentru adulți. Puteți programa o consultație cu acesta la office@intermedicas.com sau la numărul de telefon +40 21 222 13 70.

sursa foto

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.