” Domnul doctor Bogdan Geavlete este un om de excepție, un adevărat profesionist, îți transmite optimism și încredere”

Ne bucurăm să împărtășim cu voi mesajele primite de la pacienți, exprimându-și recunoștința față de medicii care le sunt alături. În rândurile de mai jos, puteți citi povestea Roxanei Neagu, pacienta dl. Conf. Univ. Dr. Bogdan Geavlete.

 „Am ajuns să îl cunosc pe Dl Conf. Univ. Dr. Bogdan Geavlete, un profesionist excepțional, în cadrul unui episod acut de colică renală, la recomandarea unei cunoștințe.

 Am fost diagnosticată cu Hidronefroză cu strictura ureterala, mi s-a explicat severitatea situație și faptul că este necesară o intervenție chirurgicală pentru care am fost programată chiar ziua următoare. În timpul intervenției chirurgicale se constată o complicație ce împiedică înlăturarea calcului renal, respectiv stenoza de ureter juxtavezical dr și se montează stend JJ. 

 Am revenit după 30 de zile pentru a două intervenție chirurgicală programată, care a decurs perfect și în cadrul căreia s-au eliminat atât stendul JJ cât și calculul renal, verificându-se în același timp existența altor calculi sau anomalii. 

 Încă de la prima consultație am fost impresionată de profesionalismul domnului Doctor și de atenția și grijă de care a dat dovadă.  Dl Conf. Univ. Dr. Bogdan Geavlete  își face întotdeauna timp să discute diagnosticul, explică avantajele și riscurile procedurilor și are un optimism molipsitor.

 Pe tot parcursul tratamentului am fost monitorizată, domnul Doctor interesându-se personal de starea mea de sănătate și răspunzând extrem de prompt de fiecare data la întrebările și nelămuririle mele. 

 Am simțit că sunt “pe mâini bune” încă de la prima interacțiune și asta mi s-a reconfirmat chiar și după ultima externare, când domnul Doctor a ținut să verifice dacă au mai apărut simptome și dacă starea de bine se menține. 

 Dl Conf. Univ. Dr. Bogdan Geavlete este un om de excepție, un adevărat profesionist, îți transmite optimism și încredere când te are în îngrijire și pentru asta îl voi recomanda de fiecare data când voi avea ocazia.”

Medicul Bogdan Geavlete este conferențiar universitar la UMF „Carol Davila” din Bucureşti, director medical la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan” și președintele Comisiei de Urologie a Ministerului Sănătății. Îl puteți întâlni în fiecare zi de vineri, în clinica Intermedicas.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.