Dr. Dan Mitrea, Intermedicas, câștigător Gala Cariere, secțiunea Profesii Liberale

Intermedicas dorește să mulțumească întregii echipe Cariere pentru nominalizarea doctorului Dan Mitrea în cadrul Galei Cariere, precum și fiecărei persoane care a reușit să își arate susținerea printr-un vot.

Dr. Dan Mitrea a câștigat premiul de excelență din cadrul secțiunii Profesii Liberale al Galei Cariere, „OAMENI CARE NE INSPIRĂ. NOUA GENERAŢIE”. „E primul premiu pe care-l câștig. E o încurajare pentru a dezvolta pe mai departe ceea ce am început. Tema acestei Gale este un îndemn puternic pentru tineri. Ei au datoria de a duce mai departe cu responsabilitate ceea ce generațiile anterioare au clădit solid.” a afirmat dr. Dan Mitrea în cadrul discursului său.

Evenimentul a fost dedicat tinerelor valori, oamenilor curajoşi, pasionaţi, întreprinzători și decişi, care îşi dedică timpul şi energia proiectelor în care cred.

„Intermedicas-Second Opinion este proiectul de suflet prin care mi-am dorit să aduc o schimbare pozitivă în medicina românească și acest premiu este o confirmare a faptului că am reușit să facem asta. Pe lângă o confirmare, ne onorează și ne obligă în a continua materializarea ideeii de second opinion, în care noi cedem cu tărie. Menirea noastră este să le dăm o speranță oamenilor care cred că nu mai au nicio șansă, să scoatem medicina din rigorile strict medicale și să o aducem mai aproape de pacient”, a mai adaugat Dr. Dan Mitrea.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.