Dr. Helmut Hiertz consultă la București

Intermedicas Worldwide (www.intermedicas.com), prima clinică românească de second opinion, îl aduce la București pe Dr. Helmut Hiertz unul dintre cei mai renumiți medici internaționali ultraspecializați în chirurgia și tratamentul coloanei. Dr. Hiertz este fondatorul departamentului de chirurgie al coloanei din cadrul Klinikum Kreuzschwestern din Wels, acum renumit centru internațional dedicat acestei specializări.aa9e496200

Dr. Hiertz are o experiență de peste 20 de ani  iar ariile sale de expertiză medicală includ tratamentul celor mai frecvente afecțiuni ale coloanei, printre care scolioză, spondiloză, hernie de disc, lumbago, discopatie, stenoză de canal spinal, dar și terapia durerii.

Dr. Helmut Hiertz a realizat un număr semnificativ de intervenții chirurgicale complexe bazate pe proceduri medicale variate – discotomie, înlăturarea chirurgicală a materialului discului herniat care presează pe o rădăcină spinala; spondilodeză spinală, anchiloza chirurgicală a două sau mai multe vertebre sau chifoplastie, o tehnică de tasare vertebrală realizată pentru pacienții cu osteoporoză sau cu probleme post-traumatice.
Pe lângă acestea, dr. Hiertz efectuează și o serie de intervenții inovative, precum implanturi spinale de tipul Cage sau proteze de disc, care implică tehnici minim invazive ce reduc riscurile complicațiilor sau al deteriorării corpului vertebral.

Citeste mai multe … 

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.