Dr. Hiertz, neurochirug austriac, specializat în chirurgia coloanei, operează și oferă consultații de specialitate în România, la Intermedicas

Meet our Visiting Professors

Veniți de pe trei continente ale lumii, medicii din cadrul programului Visiting Professors se remarcă prin excelență academică și prin complexitatea cazurilor rezolvate. De aceea, dorim să vă prezentăm omul din spatele științei și al performanțelor obținute.

Hiertz_MD

Dr. Hiertz, neurochirug austriac, operează și oferă consultații de specialitate în România, la Intermedicas.

Cu o experiență de peste 20 de ani, dr. Helmut Hiertz a realizat cu succes un număr remarcabil de intervenții chirurgicale, fiind unul dintre pionierii neurochirurgiei în Austria. Absolvent al Universității din Viena, acesta și-a făcut debutul profesional în capitala Austriei, dar și în Kirchdorf.

A profesat, mai apoi, ca medic specialist în neurochirurgie în cadrul Wagner Jauregg Hospital din Linz, iar din 1999 și-a început activitatea în cadrul Klinikum Kreuzschwestern din Wels pentru a avea condiții favorabile dezvoltării sale, cu accent pe tehnicile de operație pe coloană. A reușit cu succes să transforme clinica din Wels într-un centru recunoscut nu doar la nivel național, ci și internațional.

Din anul 2012, dr. Hiertz iși desfășoară activitatea în cadrul spitalului privat Bad Vigaun din Salzburg. Este unul dintre membrii de onoare al Societății Europene de Neurochirurgie, dar și al Asociațiilor de profil din Austria. Totodată, este autorul a numeroase lucrări științifice.

Ca orice medic devotat specializării sale, dr. Hiertz militează pentru siguranța și îmbunătățirea calității vieții pacienților săi. Una dintre problemele frecvente asupra căreia trage un semnal de alarmă este scolioza, o deviație a coloanei vertebrale. Unul dintre cazurile sale este și cel al lui H.G., un bărbat care suferă de această afecțiune de mai bine de 25 de ani, deformarea înrăutățindu-se cu trecerea timpului până în momentul în care i-a cedat piciorul stâng, iar fiecare mișcare pe care o întreprindea era dureroasă. Dr. Hiertz a reușit corectarea coloanei vertebrale, aceasta fiind stabilizată și adusă la curbura normală.

Dr. Helmut Hiertz efectuează intervenții în mod exclusiv în cadrul Intermedicas și oferă consultații sau servicii de second opinion începând cu data de 26 septembrie.

Pentru programări:

E-mail | office@intermedicas.com

Telefon | +40 21 222 13 70

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.