Dr. Mircea Schmidt a operat cu succes un pacient cu displazie fibroasă a osului

În urma unui traumatism complicat la nivelul umărului, N.A. efectuează o radiografie ce a evidențiat prezența unei tumori la acest nivel. Imediat a fost trimis către un examen RMN ce a evidențiat prezența unei leziuni la nivelul diafizei humerale fiind ridicată suspiciunea unei displazii fibroase.

În căutarea unui medic chirurg ortoped, A.N. a ajuns la clinica Intermedicas la Dr. Mircea Schmidt ce a decis efectuarea unei biopsii pentru determinarea caracterului tumoral. În luna iunie a anului 2014, Dr. Schmidt a efectuat biopsia la un spital privat din Capitală, acesta confirmând diagnosticul de displazie fibroasă.

Propunerea de tratament a domnului doctor Schmidt a fost de intervenție chirurgicală cu excizia formațiunii tumorale destul de extinse și stabilizarea humerusului prin introducerea unei tije intramedulare.

În septembrie 2014, A.N. a plecat către Munchen, la Schreiber Klinik, unde a fost operat de către Dr. Mircea Schmidt, intervenția fiind un success. A.N. este complet recuperat fiind monitorizat de către Dr. Schmidt în cadrul clinicii Intermedicas.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.