Dr. Wargha Enayati: Nicio rețea nu putea exista fără abonamente

Abonamentele medicale pentru companii, unul dintre beneficiile pe care le oferă angajatorii, aduc la business-ul celor mai mari rețele medicale private din România de la un sfert până la jumătate din cifra de afaceri, potrivit unui articol publicat de Ziarul Financiar.

„Nicio rețea nu putea să existe dacă nu erau abonamente. La Regina Maria a durat 10 ani până ca spitalul să devină profitabil, noi am trăit prin banii de la abonamente. A fost soluția salvatoare și asta pentru că asigurările nu au reușit să se dezvolte. Acum rețelele s-au dezvoltat prea mult și au început să dispară cabinetele individuale pe specialități. Trebuie să existe un echilibru între rețele și persoane individuale”, a declarat Dr. Wargha Enayati, promotorul abonamentelor medicale în România.

În prezent, Dr. Wargha Enayati conduce Intermedicas, un business în domeniul serviciilor medicale, care intermediază accesul pacienților la o a doua opinie medicală și pe care îl caracterizează drept un hibrid între asigurare medicală și abonament.

Ziarul Financiar a scris în urmă cu ceva timp despre faptul că pacienții abonați, care solicită consultație la un anumit medic, ajung să aștepte și o săptămână-două sau chiar mai mult până găsesc un loc disponibil, în timp ce un pacient neabonat (care plătește consultația la recepție) găsește loc disponibil mai repede la același medic.

Citiți mai jos articolul complet din Ziarul Financiar.

 

 

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.