Esti manager expat in Romania? S-a creat un sistem medical special pentru tine

A gasi un medic bun este o provocare, mai ales daca esti expat si „regulile” sistemului romanesc ti se par greu de inteles. Tocmai de aceea, o echipa de specialisti a cautat o solutie pentru tine: programul Second Opinion Medical.

Intermedicas, prima clinica din Romania specializata in servicii de second opinion medical, lanseaza un program exclusiv pentru top management si persoane de origine straina care profeseaza pe teritoriul Romaniei.

Portofoliul pentru managerii de varf include servicii precum Personal Health Assistant(PHA), Second Opinion medical – acces cu prioritate la medici de talie internationala, servicii dedicate exclusiv seniorilor din familie (parinti/bunici) precum si un program de maximizare a avantajelor pe care le ofera asigurarile de sanatate internationale sau abonamentele la clinici private din Romania.

Tu si echipa ta din managementul de varf aveti acces 24/24 la cei mai buni medici romani, din Europa, din SUA si din Japonia; la un asistent medical personal permanent, vorbitor de limba engleza care ghideaza clientul de la semnalarea problemei pana la finalizarea acesteia, inclusiv in cazuri de spitalizare.

De asemenea, veti beneficia si de sfaturi medicale telefonice si programari in regim de prioritate la medici de talie internationala.

Citește mai mult …

 

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.