Fetita cu 12 degete operata in premiera de ortopedul german Prof. Dr. Fuhrmann

Renumitul ortoped German jens Fuhrmann, care lucreaza in Romania exclusiv pentru clinica de second opinion Intermedicas, a operat in premiera o fetita de 8 luni diagnosticata cu polidactilie. Operatia a fost de excizie deget accesor, bilateral. Astfel de cazuri sunt rare in Romania, ele apar cu o frecventa de 2 la 1.000.

 

“Fetita mea avea al saselea deget la fiecare picior. Este o situatie rar intalnita, si de aceea o prietena apropiata mi-a recomandat sa contactez o clinica de second opinion, tocmai pentru ca ei sunt specializati pe astfel de cazuri. Citisem despre profesorul Fuhrmann si despre experienta sa vasta, ceea ce m-a facut sa am incredere si sa imi operez fetita in Romania”, declara A. Ionescu, mama fetei.

 

„Intr-adevar, cazurile de polidactilie sunt rare, insa interventia nu este una dificila. A durat 45 de minute, iar fetita se va recupera complet in cateva saptamani. De asemenea, fetita va putea merge normal”, declara Prof. Dr. Jens Fuhrmann.

 

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.