Institutul Auxologic Italian, un nou parteneriat international

Ne face deosebita placere sa anuntam un nou parteneriat al Intermedicas Worlwide, incheiat cu spitalul de cercetare Institutul Auxologic Italian.  Recunoscut ca „Institut stiintific pentru spitalizare si ingrijire” de catre Ministerul Sanatatii din Italia, centrul medical isi desfasoara activitatea de peste 55 de ani.

Organizatia este una non-profit dedicata inovatiei si cercetarii biomedicale, precum si tratamentului spitalicesc foarte specializat. Nucelul activitatii lor se concentreaza pe diagnosticarea, tratamentul si prevenirea bolilor cardiovascularea, neurologice, endocrine, de metabolism si imunologice.  Chirurgia invaziva minima si chirurgia robotica, genetica bolilor cardiovasculare, neurologice si endocrine, diagnosticare prenatala si postnatala a bolilor genetice rare si a modificarilor cromozomiale intregesc lista serviciilor medicale de excelenta.

Institutul Auxologic Italian combina cercetarea si ingrijirea medicala printr-o larga retea de centre de diagnosticare pentru pacientii externi. Doctorii insarcinati cu clinica pentru pacientii externi pot de asmenea sa asiste pacientii in cazul spitalizarii.

 

Spitalul San Luca

Situat in centrul orasului Milano, spitalul San Luca este o unitate de ingrijire coronariana si in caz de infarct, camera de interventie si unitate de recuperare cardiaca. Considerat centru european de excelenta in domeniul hipertensiunii, detine un tablou larg de servicii pentru pacientii externi.

 

Spitalul San Michele

Fondat in anul 1970, spitalul San Michele ofera pacientilor externi acces la o gama completa de specializari medicale. Managementul si tratamentul diabetului, a obezitatii severe, a osteoporozei si a bolilor de metabolism osos fiind principalele arii de interes.

 

Spitalul Capitanio

Situat in inima centrului istoric din Milano, Spitalul Capitanio a fost fondat in 1950 de catre Congregatia Surorilor Caritabile, binecunoscuta in lume ca Surorile „Pruncul Fecioarei Maria”. Inca de la inceput, Spitalul Capitanio a fost sinonim cu ingrijirea de inalta calitate, medici faimosi, confidentialitate, confort si atentia speciala asupra pacientilor si nevoilor lor psihofizice.

 

  • Centrul de Chirurgie Capitanio

Centrul ofera pacientilor servicii medicale din multiple domenii precum: chirurgie vasculara, urologie, ortopedie, oftalmologie sau neruo-oftalmologie. Spitalul beneficiaza de tehnologii chirurgicale avansate pentru a reduce durerea post-operatorie si durata spitalizarii. Centrul de recuperare din acelasi spital asigura un management complet al ingrijirii.

 

 

  • Centrul de Recuperare Neurologica Capitanio

Centrul este desemnat de Universitatea din Milano si recunoscut de Consiliul European al medicinii fizice si de recuperare. Concentrat pe recuperarea neurologica avansata, ofera servicii pacientilor internati si externi. Cadrele medicale specializate efectueaza evaluari functionale cuprinzatoare cu scopul recuperarii maxime in domeniul motor si cognitiv, oferind totodata tratamente de recuperare personalizate bazate pe exercitii avansate si tehnici neurofiziologice.

 

Centrul de cercetare si tratament a imbatranirii

Este concentrat pe bolile persoanelor varstnice. Acesta dispune de toate nivelele de ingrijire: servicii pentru pacienti externi, spitalizare pe termen scurt, recuperare intensiva, spitalizare pe termen lung pentru bolile cronice.

 

Centrul de cercetare si diagnosticare San Carlo

Centrul San Carlo este unul clinic si de cercetare pentru aritmie. Tehnologiile avansate de diagnosticare asigura servicii medicale de calitate pacientilor externi.

 

Centrul de cercetare si diagnosticare Meda

Centru de Excelenta in domeniul terapiei hipertensiunii, se concentreaza pe diagnosticarea si tratamentul tuturor factorilor de risc a bolilor cardiovasculare. Acesta dispune de o gama larga de servicii de specialitate, precum si de echipament de ultima generatie (RMN, TC, mamografie, Raze X digitale, ecografie digitala).

 

Centrul de diagnosticare Pioltello

Situat in zona de est a orasului Milano, centrul pune la dispozitia pacientilor servicii medicale de specialitate, de post spitalizare, precum si tehnologii si echipamente avansate.

 

Centrul biomedical si cercetare tehnologica

Activitatea principala a centrului este cea de cercetare avansata in bolile cardiovasculare genetice, metabolice si endocrine, in bolile neurologice, imunologice si de deficienta mintala. Centrul ofera pacientilor servicii de diagnosticare moleculara pentru bolile comune si rare, analize citogenetice pentru diagnosticarea prenatala si postnatala.

 

Spitalul San Giuseppe

Spital universitar ce activeaza in colaborare cu Universitatea din Torino si „Piemontale Orientale”. Concentrat pe doua teme: cercetare, management, tratament si recuperare a obezitatii grave, spitalul dispune si de tehnologii avansate pentru diagnosticarea neurologica,tratament si recuperare (microscop electronic, microscop confocal,analiza mersului, testare a echilibrului, aplicare realitate virtuala).

 

 

Centrul de diagnosticare si cercetare Villa Caramora

Centrul se ocupa de evaluarea, diagnosticarea si urmarire a pacientilor de la Spitalul San Giuseppe. Ca activitate complementara este un loc destinat educatiei medicale de durata si evenimentelor de studiu din domeniul sanatatii.

 

 

 

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.