Intermedicas, a 3-a evacuare aeriana: Catalin Ilnitchi, de la spitalul Floreasca, a plecat la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer

Intermedicas a evacuat aerian, duminica 8 noiembrie, la orele 13:00, inca un pacient, Catalin Mircea Ilnitchi, de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Pacientul a fost internat in seara zilei de 30 octombrie 2015, in urma incidentului din clubul Colectiv. Acesta prezenta arsuri termice pe aproximativ 25% din suprafata corpului, insa au fost deosebit de afecati plamanii si caile respiratorii.

In urma vizitei profesorului Linton David-Michael, Directorul sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center, partener Intermedicas, s-a decis evacuarea aeriana a pacientului la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel, cel mai mare centru medical din Orientul Mijlociu.

In perioada 4 – 7 noiembrie, profesorul Linton alaturi de echipa Intermedicas si de reprezentanti ai Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, au vizitat pacienti de la Spitalul Clinic de Urgente Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta Prof. Dr. Bagdasar-Arseni, Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Ioan”, si  Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

La recomandarea profesorului Linton au fost evacuati pana in acest moment, in Israel, 2 pacienti la spitalul Hadassah si respectiv, la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.