Intermedicas a acordat premiul “LIDERII NOII ROMÂNII”

Intermedicas a acordat premiul “LIDERII NOII ROMÂNII” lui Vlad Voiculescu, la Gala Cariere.

„Îi prețuim și aplaudăm pe liderii noii Românii, deși, de fapt, adevărații câștigători suntem noi, societatea care beneficiază de pe urma lor. Și am credința că, așa cum o picătură într-un ocean schimbă întreg oceanul, la fel avem și noi acum o Românie mai bună, schimbată prin eforturile acestor oameni”, a declarat, cu această ocazie, Ana Maria Marian, director general Intermedicas.

Vlad Voiculescu, fost Ministru al Sănătății, a primit din partea Intermedicas un abonament Concierge Medicine.

„Leadership-ul înseamnă să îți pese atât de tare, încât să-ți asumi la un moment dat un risc. Pentru mine, leadership-ul nu are atât de mult de a face cu capabilitățile unei persoane, ci cu motivația ei. Primul lucru care pe mine mă interesează la o persoană este motivația.Trebuie să răspundem la două întrebări deodată: «ce ne bucură» și «ce ne mână în luptă». Asta spune foarte mult despre ce fel de persoane suntem și contează mult mai mult decât ce am învățat la școală, ce nume purtăm, sau ce CV avem (…) Întotdeauna atunci când un merit îți este recunoscut, fie că-l meriți sau nu, te motivează. Nu voi sta deoparte!”, a spus Voiculescu.

 

 

 

 

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.