INTERMEDICAS, O NOUA EVACUARE AERIANA: Cristian Matei, de la Spitalul Clinic Bagdasar, a plecat la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel

Intermedicas a evacuat aerian la orele 17:00 inca un pacient, Cristian Matei, intrernat la  Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni.

Pacientul a fost internat in seara zilei de 30 octombrie 2015, in urma incidentului din clubul Colectiv. Acesta prezenta arsuri termice multiple de gradul 3 pe aproximativ 25% din suprafata corpului,  precum si arsuri ale cailor respiratorii.

In urma vizitei profesorului  Linton David-Michael, Directorul sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center, partener Intermedicas, s-a decis evacuarea aeriana a pacientului la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel, cel mai mare centru medical din Orientul Mijlociu.

In ultimele trei zile, profesorul Linton alaturi de echipa Intermedicas si de reprezentanti ai Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, au vizitat pacienti de la Spitalul Clinic de Urgente Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta Prof. Dr. Bagdasar-Arseni, Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Ioan”, si  Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Pentru mai multe detalii: http://intermedicas.com/blog/2015/11/03/intermedicas-medici-internationali-ofera-consultatii-gratuite-in-spital-si-second-opinion-pentru-victimele-din-colectiv/

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.