Intermedicas, partener al celui mai glamorous eveniment caritabil, Bucharest Charity Fashion Show

Vineri, 29 martie, a avut loc cea de-a doua ediție a Bucharest Charity Fashion Show, organizat de Fundatia Inovații Sociale Regina Maria și IWA: International Women’s Association of Bucharest.  

Sub tematica Uniting the World in the Spirit of Giving, BCFS este singurul eveniment care a reușit să aducă laolaltă comunități din peste 15 țări pentru a susține o cauză socială cu un impact semnificativ în schimbarea vieții persoanelor defavorizate. Scopul evenimentului a fost acela de a strânge fondurile necesare pentru a deschide două noi cabinete stomatologice în policlinicile sociale ale Fundației: unul care va răspunde nevoilor copiilor și adulților cu dizabilități și unul dedicat cazurilor complexe de chirurgie dentară.

Ne-am bucurat să putem fi parte din acest eveniment caritabil, dedicat celor care au nevoie de ajutorul și implicarea noastră. In semn de recunoștință față de cei care au participat la succesul acestui eveniment, echipa Intermedicas a acordat oaspeților vouchere constând în consultații și abonamente gratuite în cadrul clinicii noastre.

 

 

Echipa Intermedicas & Squarebox

dr. Wargha Enayati, Presedinte Enayati Group

 

Dr. Wargha Enayati alaturi de reprezentantele International Women’s Association
Photo credit: Remus Nicolaescu 
Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.