Intermedicas: Un pacient evacuat aerian si grefe de piele aduse in tara in aceasta seara

UPDATE:

Profesorul Linton David-Michael, Directorul sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center, alaturi de echipa Intermedicas si de reprezentanti ai Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, au vizitat deja pacienti din Spitalul Clinic de Urgente Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri,  Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni si se indreapta catre Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

In aceasta seara, echipa Intermedicas va evacua primul pacient care va beneficia de tratament avansat in cadrul spitalului Hadassah din Israel.

Totodata, ambulanta aeriana va aduce din Israel grefe de piele pentru un alt pacient care va fi operat in aceasta seara in Bucuresti.

Profesorul Linton isi va continua vizitele in spitale si maine, 5 noiembrie.

Costul vizitelor este suportat de partenerii implicati in proiect si vor fi realizate doar la solicitarea si cu acordul familiilor care doresc acest lucru.

Spitalul Hadassah Medical Center a pus bazele medicinei moderne in Israel si implementeaza recunoscutul sistem “Medicina de Maine”, prin care incorporeaza solutii foarte avansate de tratament personalizat pentru pacientii sai.

Pentru mai multe detalii: http://intermedicas.com/blog/2015/11/03/intermedicas-medici-internationali-ofera-consultatii-gratuite-in-spital-si-second-opinion-pentru-victimele-din-colectiv/

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.