Intermedicas, una dintre cele mai INOVATOARE companii din România

Inovația este un element important pentru fiecare companie, cu efecte dintre cele mai benefice – giganți precum Apple sau Google sunt printre cele mai de succes exemple. Și Intermedicas este o companie interesată mereu de inovație într-un domeniu – cel medical – unde lucrurile evoluează foarte rapid. Fie că a fost vorba de serviciul de Second Opinion – prima clinică din România nișată pe acest segment -, de programul de Visiting Professors sau de abonamentele Concierge Medical, am inovat constant. Iar ultimul nostru proiect, cel cu abonamentele Concierge Medicine, lansat la începutul anului 2017, ne-a făcut să terminăm acest an în topul celor mai inovatoare companii din România, realizat de revista Business Magazin.

Abonament unic în România

Serviciul și conceptul de Concierge Medicine este unic pe piața din România. Spre deosebire de abonamentele medicale clasice, care au ca scop acoperirea unor nevoi medicale primare, Concierge Medicine este un produs care deservește atât afecțiunile mai puțin complicate, cât și cazurile medicale cele mai complexe. În plus, datorită rețelei extinse de parteneri incluși în abonament, pacientul are acces rapid la medici, clinici și spitale de top din țară și din străinătate.

Cazul medical ajunge la Concierge Center-ul Intermedicas, de aici fiind preluat de un doctor intregrator (Concierge Doctor).  Concierge Doctor-ul Intermedicas identifică problema medicală a pacientului pe care apoi îl programează la cel mai potrivit medic/unitate medicală din rețea. Urmează soluționarea problemei medicale și follow up. Pe tot parcursul acestui proces, Concierge Doctor-ul este în permanentă legătură cu pacientul și cu cei implicați în soluționarea problemei medicale a acestuia.

Mai multe detalii la: www.concierge-medicine.ro.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.