Istituto dei Tumori in parteneriat cu Intermedicas Worldwide

Ne face placere sa anuntam un nou parteneriat Intermedicas incheiat cu Fundatia IRCCS “Istituto dei Tumori”, centrul national si international de referinta ale melanoamelor si sarcoamele din tesuturile moi.

De la infiintarea sa, in 1928, “Istituto dei Tumori” este recunoscut ca fiind un centru de excelenta in cercetarea preclinica si translationala in oncologie. Rezolvarea cazuisticilor complexe si continua activitate de cercetare stiintifica a definit statul clinicii ca membru OECI (Organizatia Europeana a Institutelor de Cancer).

Printre obiectivele urmarite constant, o componenta cheie este reprezentata de activitatile publice de informare si prevenire in tratamentul cancerului. Centrul pune un mare accent si pe dezvoltarea si imbunatatirea perpetuua a personalului, dorind sa functioneze ca un centru inovator in domeniul serviciilor medicale.

Complexitatea bolii a condus activitatea clinicii catre o abordare multidisciplinara pentru ca pacientii lor sa poata beneficia de expertiza celor mai buni specialisti, atat in ceea ce priveste metodele de tratament “traditionale”, cat si cele mai inovatoare terapii oncologice.

Institutul dispune si de un program de ingrijire paliativa, asigurand imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si familiilor acestora. In mod aditional, este cel mai mare centru de oncologie pediatrica din Italia si al doilea din Europa, fiind totodata singurul autroizat sa realizeze transplantul de ficat in tratamentul oncolgic, in Italia.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.