Chiropractica te scapă de durerile de spate cauzate de statul la birou!

În condiţiile stilului de viaţă modern, cu cel puțin opt  ore petrecute în faţa calculatorului, durerile de spate sunt probleme destul de frecvente. Este si cazul Nicoletei, o femeie în vârstă de 36 ani, care, începând din 2016, avea niște dureri de spate extrem de neplăcute.

„Din toamna anului 2016 aveam o durere de spate foarte supărătoare, pe partea dreapta, dinspre zona toracală spre partea lombară: dimineața mă trezeam cu niște dureri insuportabile, de fapt, mă trezeam din cauza durerii. Am încercat mai multe variante – kinetoterapie, fizioterapie, masaj, pilates. Absolut nimic nu mă ajuta în demersul meu de a scăpa de durerea de spate”, își amintește Nicoleta.

Norocul Nicoletei a fost că instructorul său de pilates știa despre chiropractică și i-a propus să încerce și această terapie.

„Nu auzisem de așa ceva, iar ulterior am aflat că foarte puțini români știu despre chiropractică. Am căutat pe internet și am găsit clinica Intermedicas., unde mi-am făcut o programare, deși kinetoterapetul mi-a spus «te duci la o chestie care poate să te distrugă, știu foarte mulți pacienți care s-au dus la asa ziși chiropractori care i-au distrus». Nu m-am lăsat influențată și am ajuns la domnul doctor Soheil Keynejad”, mai spune Nicoleta.

Primul contact cu domnul doctor Soheil Keynejad(foto) a fost unul foarte bun. „În septembrie 2017, am făcut 7 sedințe, însă durerea nu s-a dus imediat, ci după 2-3 săptămâni. De atunci vin în fiecare lună pentru o ședință de ajustare. L-am convins chiar și pe prietenul meu și venim împreună”, adaugă Nicoleta, care, în prezent, nu mai are durerile de spate din trecut.

„Ca oricărui om, îmi mai apar unele dureri atunci când fac mișcări bruște, mă aplec sau car ceva. Acum nu îmi mai este frică să fac anumite mișcări pentru că știu că vin la domnul doctor Soheil Keynejad și mă «pune la loc»”.

Despre chiropractică

Chiropractica se concentrează pe conformaţia pacientului, pe legătura acesteia cu sistemul nervos și pe capacitatea corpului de a se regla și vindeca singur. Chiropractorii evaluează structura și funcţia coloanei vertebrale, precum și efectele acesteia asupra sistemului nervos și musculo-scheletal. Fără tratament medicamentos și procedee invazive, reușește să rezolve unele dintre cele mai complexe cazuri medicale. În același timp, tehnicile de chiropractică nu prezintă un pericol pentru sănătate, concentrându-se pe sursa problemei medicale și nu doar pe ameliorarea temporară a simptomelor.

Chiropractica tratează/ameliorează: migrene şi dureri de cap, dureri de spate şi de gât, hernii de disc, orice tip de durere sciatică, umăr îngheţat şi dureri de umăr, amorţeală şi furnicături la mâini, braţe şi picioare, durere legată de sarcină, poziţionarea corectă a fătului (tehnica Webster), probleme digestive, infecţii ale urechii la copii (otite), alergii, probleme ale sinusurilor, simptome ale menopauzei, obezitate, sindrom de tunel carpian, tendinită, afecţiuni repetate cauzate de stres, vertij, ameţeală.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.