Second opinion a salvat un pacient de la inlaturarea completa a unui rinichi

Conf. Dr. Georg Gusbeth este medic primar urolog absolvent de studii postuniversitare in medicina, cu o vasta experienta in lumea medicala germana. A practicat ca medic curant in cadrul Clinicii Medicale Isar din Munchen, In anul 2008 a pus bazele primului sau cabinet medical particular, mai apoi drumul sau profesional fiind unul ascendent.

Cel mai recent caz rezolvat de dr. Gusbeth este cel al unui pacient in varsta de 42 de ani caruia, in urma unui check-up general, i-a fost descoperit un nodul la nivelul tesutului renal drept. In urma consultului urologic, medicul i-a recomandat efectuarea unei interventii chirurgicale ce presupunea inlaturarea completa a rinichiului drept.

Pentru a fi sigur, pacientul a trecut pragul Intermedicas pentru a primi a doua opinie medicala referitoare la situatia sa. Dupa o evaluare amanuntita a dosarului, echipa Intermedicas a decis ca doctorul Georg Gusbeth este cel mai potrivit pentru acest caz. Medic primar urolog cu o vasta experienta, dr. Gusbeth a confirmat formatiunea regasita la nivelul parechimului renal drept. Insa, recomandarea acestuia include inlaturarea laparoscopica a tumorii, o procedura chirurgicala minim invaziva, cu prezervare a rinichiului. Interventia clasica fiind efectuata doar in cazul critic, in care apare o hemoragie.

Incantat de raspunsul primit, pacientul a urmat recomandarile doctorului Gusbeth, urmatorul pas fiind stabilirea detaliilor administrative. Interventia a fost realizata cu succes la Munchen, iar absenta complicatiilor au ajutat pacientul in prezervarea rinichiului. La revenire in tara acesta a fost preluat de catre echipa Intermedicas prin intermediul careia tine legatura cu medicii din Germania.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.