Prof. Dr. Andreas Wedrich, Președintele Asociației de Oftalmologie din Austria, în parteneriat cu Intermedicas

Intermedicas (www.intermedicas.com), prima clinică de second opinion din România, anunță parteneriatul exclusiv cu Prof. Dr. Andreas Wedrich, Președintele Asociației de Oftalmologie din Austria și unul dintre cei mai reputați medici oftalmologi din Europa. Începând cu luna martie, 2016, pacienții români beneficiază de înalta expertiză a Prof. Dr. Wedrich, care va oferi servicii de second opinion și intervenții chirurgicale oftalmologice specializate.

Prof. Dr. Wedrich are o experiență medicală de peste 23 de ani și este ultraspecializat în realizarea unor tehnici chirurgicale oftalmologice complexe, precum: chirurgia retinei, chirurgie refractivă, microchirurgie, transplant de cornee, tratamentul chirurgical al tumorilor ocular (inclusive oncologice) sau chirurgie plastică oftalmologică de reconstrucție.

“Suntem onorați că Prof. Dr. Wedrich s-a alăturat rețelei noastre de parteneri. Expertiza sa vastă în domeniul oftalmologiei va facilita accesul pacienților români la servicii medicale de top“, a declarat Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

Prof. Dr. Andreas Wedrich rezolva  cazuri complexe de tulburări oculare – miopie, glaucom, conjunctivită, strabism sau cataractă, dar și afecțiuni ale vaselor sanguine retiniene (retinopatie, dezlipirea de retină sau vasculite).

Prof.Dr. Wedrich este membru al mai multor comisii și asociații austriece și internaționale, în cadrul cărora a ocupat diverse funcții, precum Vicepreședinte al Societății Austriace de Oftalmologie, delegat al Asociației Europene de Medicină, secția Oftalmologie, reprezentant al Austriei în cadrul Societății Europene de Oftalmologie sau medic-ofițer al Consilului de Chirurgie al Retinei.

Cu o intensă activitate de cercetare în domeniul oftalmologiei, Prof. Dr. Wedrich este deținătorul unor premii de referință precum “CROMA-Preis” sau “Best Lecture of Session Award”, iar din anul 2005 conduce departamentul de Oftalmologie al Universității din Graz.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.