Prof. Dr. Med. Sergiu Groppa oferă Second Opinion pacienților Intermedicas

Prof. Dr. Med. Sergiu Groppa, profesor în neurologie și președinte al secției de tulburări de mișcare și neurostimulare din cadrul Johannes Gutenberg University Mainz din Germania, oferă Second Opinion medical pacienților Intermedicas pe probleme de neurologie și neurochirurgie.

Născut la Chișinău, Prof. Dr. Med. Sergiu Groppa și-a făcut studiile în medicină la două universități de prestigiu din Germania, Friedrich Wilhelms-University din Bonn (2000-2003) și Universitatea Christian-Albrechts din Kiel (2003 – 2007).

Dr. Sergiu Groppa este specializat în epilepsie, tulburări de mișcare și neurofiziologia clinică și prezintă un interes științific deosebit pentru rețele neuronale, neuroplasticitate, stimulare magnetică transcraniană și imagistică structurală.

Este autor și coautor al multor articole originale și articole de recenzie în reviste medicale și manuale.

Dr. Groppa este membru fondator al Societății Române de Neurofiziologie, membru al „Human Brain Mapping Society” și membru al Societății Germane de Neurologie.

nd apelezi la Second Opinion medical?

  • Ai un diagnostic de boala gravă
  • Ai primit o recomandare de chirurgie
  • Ai o situație medicală complexă
  • Ai îndoieli în ceea ce privește tratamentul actual

 

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.