Profit.ro: Pariul lui Wargha Enayati, acționarul majoritar al Intermedicas

Proiectul unui compex de servicii medicale dedicat vârstnicilor este următorul mare pariu al doctorului Wargha Enayati. Poate că pariu nu e un cuvânt potrivit, mai ales atunci când vorbim despre servicii de sănătate, vârstnici și o asemenea investiție.

Nu e prima oară când Wargha încearcă lucruri noi: în 1995 a fondat ceea ce urma să devină Centrul Medical Unirea, apoi rețeaua de servicii de sănătate Regina Maria. 20 de ani mai târziu, a vândut ultimul pachet de acțiuni într-o tranzacție de peste 100 de milioane de euro. Când vorbesc despre el, jurnalișii îi atribuie calitatea de pionier în serviciile private de sănătate: are multe titluri de “prima” sau “primul” în portofoliu. Banca de celule stem, abonamente, maternitate, vânzare către un fond de investiții, policlinici sociale.

Trei mize pentru anii ce vin

Acum, are trei alte mize pentru anii ce vin. Centrul de geriatrie, o investiție de 40 de milioane de euro, făcută cu gândul la un segment de oameni pe care cu toții îl ignorăm (ca și cateogrie socială, dar și ca potențial de business): vârstnicii. “30% din populație e lăsată în afara sericiilor medicale private”, spune.

Apoi, Intermedicas, un hub de servicii de diagnostic și de sănătate, care conectează pacienții cu o rețea locală și globală de medici, clinici și servicii de diagnostic și second opinion. Și o companie de media și conferințe dedicată medicilor.

Citiți interviul intergral pe Profit.ro la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/interviurile-andreei-rosca/wargha-enayati-fondatorul-retelei-regina-maria-a-creat-un-pariu-nou-de-40-de-milioane-de-euro-care-s-ar-putea-sa-nu-iasa-17220319.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.