Update | Profesorul Linton David-Michael din Israel, consulta in Bucuresti pana pe 6 noiembrie

Datorita numarului mare de solicitari din partea pacientilor si a familiilor acestora, Profesorul Linton David-Michael, Directorul sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center, isi va prelungi cu inca o zi vizita la Bucuresti. Initial in capitala pentru data de 4 si de 5 noiembrie, Prof. Linton va ramane pana la finalul zilei de 6 noiembrie.

In ultimele doua zile, profesorul Linton alaturi de echipa Intermedicas si de reprezentanti ai Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, au vizitat pacienti de la Spitalul Clinic de Urgente Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta Prof. Dr. Bagdasar-Arseni, Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Ioan”, si  Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

In urma vizitei de ieri, s-a decis s-a decis evacuarea aeriana a Teodorei Maftei la spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, unde pacienta a ajuns cu bine la orele 23.15. Totodata, Profesorul Linton prin intermediul Intermedicas, a facilitat aducerea in tara a 2 grefe de piele pentru un alt pacient care a fost operat in seara de 4 noiembrie la Bucuresti.

Vizitele sunt gratuite, costurile sunt suportate de partenerii implicati in proiect si sunt realizate doar la solicitarea si cu acordul familiilor care doresc acest lucru.

Spitalul Hadassah Medical Center a pus bazele medicinei moderne in Israel si implementeaza recunoscutul sistem “Medicina de Maine”, prin care incorporeaza solutii foarte avansate de tratament personalizat pentru pacientii sai.

Pentru mai multe detalii: http://intermedicas.com/blog/2015/11/03/intermedicas-medici-internationali-ofera-consultatii-gratuite-in-spital-si-second-opinion-pentru-victimele-din-colectiv/

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.