Workshop-ul “Inima – Mituri, Tabuuri, Factori de risc”

Primul eveniment  în parteneriat cu Sky Tower și Desprespa.ro, workshop-ul “Inima – Mituri, Tabuuri, Factori de risc”, a avut loc în ziua de 26 mai.  Peste 20 de participanți au descoperit câteva dintre “tainele” inimii, dar și ce pot face pentru a preveni posibilele pericole.

Dr. Ana-Maria Vlădilă, unul dintre cardiologii Intermedicas, a prezentat statistici legate de bolile de inima.  La nivel mondial bolile cardiace reprezinta o cauza importanta a decesurilor (17.4 mil/an – 3/10 persoane), iar peste 60% dintre români sunt afectați de astfel de boli (720 decese/1.000 locuitori).

Discuția a căpătat un ritm dinamic când au fost abordate  efectele negative ale stresului asupra sănătății inimii și beneficiile activitățiilor fizice. La finalul prezentării Dr. Ana Maria Vlădilă a realizat o demonstrație de acordare a primului ajutor (CPR).

În cea de a doua parte a seminarului, mingiile Technogym au stârnit curiozitatea participanților. “Vreți să vă simțiți mai bine, să aveți mai multă energie și poate chiar să vă feriți de infarct?”, așa a început discuția Andrei Simion, trainer Desprespa.ro. După ce fiecare participant a ales câte o minge, Andrei a început o serie de exerciții (care pot fi făcute și la birou) menite să ajute la oxigenarea sângelui, îmbunătățirea posturii și la detensionarea musculară.

Workshop-ul “Inima – Mituri, Tabuuri, Factori de risc” este primul dintr-o serie destinată îmbunătățirii calității vieții și conștientizării anumitor riscuri la care suntem expuși zilnic.

 

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.