Concierge Medical este prima clinică din România specializată pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa, SUA și Japonia.

Clinica Concierge Medical a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni, în fiecare lună, la București, medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale.

Prin Concierge Medicine propunem un sistem perfecționat de management al pacientului, care are la bază eficientizarea traseului medical.

”Din dorința de a oferi cele mai bune servicii medicale pe o piață într-o dezvoltare continuă, am considerat că prin achiziționarea pachetului majoritar Concierge Medical pot crea un sistem prin care pacientul să poată avea acces direct la cei mai buni medici, tratamente și soluții medicale.

Astfel, am dezvoltat în mod firesc, o retea de medici, clinici și specialități de top la dispoziția pacienților. Un serviciu unicat de Concierge Medical, un serviciu performant de Second Opinion, o altă filozofie a actului medical, având în centru grija față de pacient”

Dr. Wargha Enayati, Președinte Concierge Medical

Echipa administrativă

Dr. Wargha Enayati

Acționar Majoritar

ana_maria_marian-removebg-preview

Ana Maria Marian

Managing Partner

mela_make_up-removebg-preview

Dr. Marinela Stanculete

Director Medical

Galerie foto