Medici / Obstetrica si Ginecologie

Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca

ARII DE EXPERTIZĂ:

Obstetrica si Ginecologie

Colposcopie

Histeroscopie

Laparoscopie

PROGRAM CONSULTAȚII:

În fiecare Luni

Prezentarea medicului

Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca este în prezent Șef de Secție și Șeful Clinicii Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență București, Conferențiar Universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București – Clinica de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență București din anul 1999, medic primar obstetrică-ginecologie în cadrul Clinicii de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență București, Coordonatorul Departamentului Științific de Medicină Maternă și Fetală cu Risc Înalt din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București, dar și doctor în științe medicale.

Ceea ce îl recomandă pe Dr. Alexandru Anca este profesionalismul cu care lucrează și supraspecializarea să pe diagnostic, fiind un foarte bun diagnostician și investigator în probleme medicale din zonă de ginecologie. Un diagnostic corect duce la un tratament corect și eficiență de timp.

Din pasiunea pentru domeniul de activitate ales și din dorința de a transmite cunoștințele acumulate de-a lungul celor 34 de ani de experiență, dr. Anca susține cursuri și lucrări practice studenților din cadrul universității de medicină la care este Conferențiar și cursuri postuniversitare pentru obținerea de atestate și competențe precum colposcopia, laparoscopia, histeroscopia.

De asemenea, se află în comisii de specialitate, comisii pentru ocupare de posturi și comisii pentru doctorat, fiind în trecut Șef de Lucrări al Catedrei de Obstetrică-Ginecologie din cadrul UMF „Carol Davila” din București.

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Consult

400 lei

Consultatie online

400 lei

Solicită o programare

Spune-ne care este numele tău complet

La ce număr de telefon te putem contacta?

La ce adresă de email te putem contacta?

Care este motivul pentru care soliciți programarea?

Cum dorești să se realizeze programarea?

Metoda de plată dorită?

Vrei să ne mai transmiți ceva?

Pentru programări poți folosi formularul de mai jos sau aceste date de contact:

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Consult

400 lei

Consultatie online

400 lei

Vrei să te ținem la curent cu programul Visiting Professors?

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.