ARII DE EXPERTIZĂ:

Psihologie

Evaluare psihologică

Intervenție psihologică clinică (psihoterapii scurte)

Consiliere psihologică

PROGRAM CONSULTAȚII:

Vineri 08:00-14:00

Prezentarea medicului

Maxim Tatiana, psiholog, cu specializările de psiholog clinician, psihoterapeut psihoterapie integrativă, cu formare şi supervizare în psihologie clinică şi psihoterapie integrativă, atestat de Colegiul Psihologilor din România.  

 Cu un parcurs de cca 19 ani în învățământ şi 25 de ani în domeniul juridic,  a continuat drumul cunoașterii umane cu profesia de psiholog, cu licență în psihologie și master psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică, din 2010, respectiv 2013, implicându-se în educația și oferirea suportului psihologic oamenilor de diferite categorii de vârstă şi formare profesională.

Abilități: stabilirea comunicării cu persoana evaluată, utilizarea testelor psihologice, aplicarea principiilor și standardelor etice în evaluarea psihologică, ascultarea activă, abilități de intervievator, manifestarea unei atitudini empatice, utilizarea tehnicilor de psihoterapie și consiliere psihologică, aplicarea unei paradigme științifice în consilierea psihologică.

Arii de expertiză:

Evaluare psihologică– se adresează adulților, adolescenților, copiilor și familiilor acestora, indiferent de mediul cultural din care provin, care au probleme comportamentale, emoționale sau își doresc să se dezvolte personal. Accentul este pus pe clarificarea zonelor cu probleme, identificarea resurselor și abilităților existente, dezvoltarea unor obiective realiste și tratament personalizat, pe baza analizei datelor biografice, testelor psihologice, interviului clinic, documente medicale.

  • Evaluare psihologică cu referire la factori psihologici implicați/relevanți pentru sănătate și boală, la copii și  adulți cu relevanță pentru individ, cuplu, familie, grup/organizație.
  • Raport evaluare psihologică pentru Comisii handicap/adopţii.

Intervenție psihologică clinică (psihoterapii scurte) și consiliere psihologică pentru modificarea factorilor psihologici cu relevanță pentru sănătate și boală, în cazul copiilor, adulților, vârstnicilor, administrate individual, în cuplu, familie. 

  • Autocunoaștere, optimizare, dezvoltare personală, psihologie pozitivă, coaching psihologic,  intervenții paliative, promovarea sănătății și prevenirea patologiei (anxietate, atacuri de panică; dispoziție depresivă, tristețe persistentă;   scăderea motivației, dificultăți de adaptare socio-profesională;  dificultăți de comunicare, relaționare;   experiențe traumatice; gestionarea conflictului;    gestionarea stresului;   obezitate, tulburări alimentare;    pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu;   stima de sine scăzută;   tulburări ale somnului (insomnii, coșmaruri, somn agitat).

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Evaluare psihologica

450 lei

Consiliere psihologica

300 lei

Solicită o programare

Spune-ne care este numele tău complet

La ce număr de telefon te putem contacta?

La ce adresă de email te putem contacta?

Care este motivul pentru care soliciți programarea?

Cum dorești să se realizeze programarea?

Metoda de plată dorită?

Vrei să ne mai transmiți ceva?

Pentru programări poți folosi formularul de mai jos sau aceste date de contact:

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Evaluare psihologica

450 lei

Consiliere psihologica

300 lei

Vrei să te ținem la curent cu programul Visiting Professors?

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.