🇮🇹 Visiting Professor - Italia

ARII DE EXPERTIZĂ:

Chirurgie cardiaca

Chirurgie cardiovasculară (adulți și copii)

Chirurgie cardiacă pediatrică

Chirurgie cardiacă adulți

Cardiologie intervențională

Ecocardiografie

PROGRAM CONSULTAȚII:

-

Prezentarea medicului

Dr. Youssef Tammam a absolvit facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în anul 1985. A urmat apoi rezidențiatul la Institutul Clinic Fundeni sub îndrumarea profesorului Ioan Pop de Popa, fondatorul școlii românești de chirurgie cardiovasculară. Câțiva ani mai târziu, Dr. Tammam primește titlul de Doctor în Științe cu o lucrare despre chirurgia cardiacă pediatrică. În ultimii ani, medicul Youssef Tammam a operat cu succes peste 600 de pacienți adulți și peste 1.000 de cazuri de copii și nou-născuți cu malformații cardiace severe.

De atunci, medicul de origine siriană a dedicat fiecare an excelenței în chirurgie cardiacă pentru copii și pentru adulți, dar și ca supervizor de medicină intervențională. Activitatea sa este legată de centre medicale de referință din Italia (San Donato), Siria, România (Institutul Clinic Fundeni, spitalul Marie Curie), Spania sau Monaco pentru cazuri complexe de chirurgie cardiovasculară.

Alte proiecte umanitare, ce reprezintă un punct de cotitură în chirurgia cardiacă pediatrică din Siria și Italia – Centrul de Chirurgie Cardiacă Pediatrică din Siria; primul program de transplant de maduvă din spitalul Tishreen din Siria, în colaborare cu Institutul Mediteranean de Hematologie și cu Spitalul San Raffaele din Milano; Centrul Național pentru Talasemie, în colaborare cu Ministerul Sănătătți Sirian și Asociația Italiană de Endocrinologe Pediatrică.

Secretar General al Mediterranean Thoracic Society și membru al unor asociații și societăți de profil internaționale, medicul Youssef Tammam a prezidat zeci de congrese naționale și internationale de chirurgie cardiacă și este autor și co-autor a peste 60 de publicații din domeniul chirurgiei cardiace pentru copii și adulți.

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Consultatie online cardiologie

600 lei

Consultatie cardiologie

600 lei

Solicită o programare

Spune-ne care este numele tău complet

La ce număr de telefon te putem contacta?

La ce adresă de email te putem contacta?

Care este motivul pentru care soliciți programarea?

Cum dorești să se realizeze programarea?

Metoda de plată dorită?

Vrei să ne mai transmiți ceva?

Pentru programări poți folosi formularul de mai jos sau aceste date de contact:

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Consultatie online cardiologie

600 lei

Consultatie cardiologie

600 lei

Vrei să te ținem la curent cu programul Visiting Professors?

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.