🇺🇸 Visiting Professor - Statele Unite ale Americii

ARII DE EXPERTIZĂ:

Chiropractica

PROGRAM CONSULTAȚII:

-

Prezentarea medicului

Lou Jacobs este originar din Farmington, Maine, și a fondat Centrul de Chiropractică și Acupunctură Jacobs  în anul 2003. Cu un CV în care se inscriu 4 ani de studiu al limbii chineze, alți 4 dedicați chiropracticii, 44.000 de ore de studiu, 5 ani de examene naționale și sute de muzicieni sau sportivi tratați, Lou Jacobs spune că această terapie a depășit demult stadiul de terapie alternativă.

Jacobs a fost licențiat în cadrul Universității Maine, din Farmington, și la Universitatea Politehnică din Beijing, China. Diploma de doctor în chiropractică a primit-o de la Colegiul de chiropractică Cleveland din  Kansas, Missouri, Statele Unite ale Americii.

Pe lângă aceste diplome, el a depășit o mie de ore de educație continuă, după ce a absolvit Colegiul de Chiropractică. „Dr. Lou”, așa cum este numit adesea, este atestat în acupunctură chiropractică (acupunctură realizată de către un doctor licențiat în chiropractică).

Totodată este specializat în tratamentul copiilor, muzicienilor, sportivilor care practică sporturi extreme și mamelor însărcinate. Are instruire completă  în cadrul „Asociației Internaționale de Chiropractică Pediatrică” pentru a lucra cu mamele și copiii înainte, în timpul și după naștere (icpa4kids.org). Recent, Lou a devenit primul chiropractor american atestat în România și este unul dintre cei doi chiropractori recunoscuți de către Ministerul Sănătății prin avizul de practica acordat de către „Ordinul practicienilor de medicină complementară/alternativă” din România.

Lou este specialistul din Maine în tratarea muzicienilor. Lou este numit adesea „chiropractorul din Maine al star-urilor”, datorită faptului că lucrează cu muzicieni cunoscuți. Lou a lucrat cu interpreți ca Trey Anastasio, Gogol Bordello, Edward Sharpe și The Magnetic Zeros, Tommy Emmanuel și Mumford & Sons.

Lou a creat  „Provocarea doctorului Lou de a pierde din greutate”, un program anual de slăbit, ce recompensează câștigătorul sau câștigătorii cu premii în bani. El face parte din consiliul consultativ al Centrului Comunitare pentru Cancer din South Portland și din consiliul de administrație al Companiei de teatru Snowlion.

Printre interesele doctorului Jacobs se numără muzica, mașinile, călătoriile, culturismul, fotografia și arta.

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Pachet consult + ajustare Chiropractica

600 lei

Ajustare Chiropractica

150 lei

Solicită o programare

Spune-ne care este numele tău complet

La ce număr de telefon te putem contacta?

La ce adresă de email te putem contacta?

Care este motivul pentru care soliciți programarea?

Cum dorești să se realizeze programarea?

Metoda de plată dorită?

Vrei să ne mai transmiți ceva?

Pentru programări poți folosi formularul de mai jos sau aceste date de contact:

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Pachet consult + ajustare Chiropractica

600 lei

Ajustare Chiropractica

150 lei

Vrei să te ținem la curent cu programul Visiting Professors?

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.