🇦🇹 Visiting Professor - Austria

dr bob djavan

ARII DE EXPERTIZĂ:

Urologie

Cancerul de prostată

Cancerul renal

Cancerul vezical

Cancerul testicular

Adenomul de prostată

Incontinența urinară

Disfuncția erectilă

PROGRAM CONSULTAȚII:

-

Prezentarea medicului

Prof. Dr. Bob Djavan, director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital din Austria, este unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti europeni în urologie și o somitate în diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată. Profesorul Djavan consultă însă și pacienți cu alte afecțiuni urologice precum cancerul renal, vezical, testicular (oncologie urologică), adenomul de prostată, incontinență urinară și disfuncție erectilă. În plus, profesorul Djavan este și Președintele Asociatiei Regionale Europene de Urologie (EAU) și director al departamentului de urologie New York University, USA. Practica medicală și activitatea de cercetare realizate de Dr. Djavan se axează pe oncologie urologică și boli de prostată. Dr. Bob Djavan a fost profesor invitat și lector la peste 100 de instituții medicale din America de Nord, Europa și Asia și este membru onorific al mai multor societăți urologice. Acesta a susținut numeroase granturi internaționale de cercetare privind uro-oncologia și boli de prostată și a scris peste 250 de articole medicale. Pentru vasta sa activitate de cercetare, Prof. Dr. Bob Djavan a primit peste 30 de premii, cum ar fi Premiul Crystal Matula al Asociației Europene de Urologie și premiul Felix Guillon al Asociației Franceze de Urologie. Pe plan mondial, cancerul de prostată reprezintă a doua cauză de mortalitate la bărbați, după cancerul pulmonar, motiv pentru care se află în atenția profesioniștilor din întreaga lume, pentru a fi diagnosticat și tratat în fază incipientă. Anual, în România, sunt depistate peste 4.500 de cazuri noi de cancer de prostată.  

Consultaţii gratuite pentru persoanele cu venituri reduse

Prof. Bob Djavan va oferi 2 consultații gratuite pe lună pacienților cu venituri reduse din România. De consultaţiile gratuite pot beneficia doar persoanele care pot dovedi ca sunt un caz social și care au afecțiuni medicale complexe. Îmi doresc să oferim accesul la servicii medicale de înaltă performanță și la unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti europeni în urologie și pacienților care nu au o situație financiară foarte bună. Este important pentru noi să le oferim și acestora șansa la o viață decentă și sănătoasă”, explică Ana-Maria Marian, directorul general al Intermedicas. Consultațiile vor fi efectuate fie în clinica Intermedicas (atunci când profesorul Djavan este prezent în programul de Visiting Professors), fie prin intermediul emailului – pacientul va trimite documentele medicale la adresa office@intermedicas.com, iar profesorul Djavan le va analiza și va oferi opinia sa medicală.

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Consult

1200 lei

Consultatie telefonica

1200 lei

Control

1200 lei

Solicită o programare

Spune-ne care este numele tău complet

La ce număr de telefon te putem contacta?

La ce adresă de email te putem contacta?

Care este motivul pentru care soliciți programarea?

Cum dorești să se realizeze programarea?

Metoda de plată dorită?

Vrei să ne mai transmiți ceva?

Pentru programări poți folosi formularul de mai jos sau aceste date de contact:

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Consult

1200 lei

Consultatie telefonica

1200 lei

Control

1200 lei

Vrei să te ținem la curent cu programul Visiting Professors?

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.