ARII DE EXPERTIZĂ:

Neurologie

Neurologie

Accident vascular cerebral

Boala Parkinson

Scleroza multiplă

Scleroza laterală amiotrofică

Patologie vertebromedulară

Tulburările de mișcare

PROGRAM CONSULTAȚII:

Luni: 11.00-13.00; Marți: 14.00-18.00; Miercuri: 11.00-13.00; Joi: 11.00-13.00; Vineri: 11.00-13.00

Prezentarea medicului

Șef de Lucrări Dr. Gabriela Mihăilescu a devenit medic specialist în 1999, iar în 2004 medic primar neurolog, având, astfel, o experiență de peste 28 de ani de practică medicală, cu principalele domenii de interes fiind boala Parkinson, tulburările de mișcare și scleroză multiplă. Totodată, doamna Dr. Mihailescu este șeful secției de neurologie a Enayati Hospital, spital de boli interne și recuperare medicală din Orașul Medical.

În 1993 a câștigat o bursă în Germania, și a intrat într-un proiect de cercetare la Universitatea Eberhard Karls din Tubingen, proiect în urma căruia a obținut titlul de doctor în științe medicale al aceleiași universități, iar ulterior, în 1996 titlul de doctor în stiințe medicale al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Pe lângă activitatea clinică, are și o intensă activitate didactică, din anul 1998, când a obţinut postul de asistent universitar la UMF Carol Davila și, apoi, în 2016 pe cel de șef de lucrări (lector universitar).

Activitatea didactică s-a îmbinat întotdeauna armonios și cu activitatea de cercetare știinţifică, aceasta din urmă concretizată în peste 250 de articole sau prezentări la congrese, atât la nivel naţional, cât și internaţional, în 16 lucrări de licenţă conduse în cadrul catedrei de Neurologie Colentina, în pregătirea studenţilor de anul V (români și străini) și a rezidenţilor neurologi sau din alte specialităţi medicale.

Doamna Dr. Gabriela Mihăilescu este membră a 6 societăţi profesionale naţionale și internaţionale, colaborează cu asociaţii de pacienţi și, totodată, este colaborator permanent al ziarului comunităţii medicale din România” Viaţa Medicală”.

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Consult

450 lei

Control

350 lei

Solicită o programare

Spune-ne care este numele tău complet

La ce număr de telefon te putem contacta?

La ce adresă de email te putem contacta?

Care este motivul pentru care soliciți programarea?

Cum dorești să se realizeze programarea?

Metoda de plată dorită?

Vrei să ne mai transmiți ceva?

Pentru programări poți folosi formularul de mai jos sau aceste date de contact:

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Consult

450 lei

Control

350 lei

Vrei să te ținem la curent cu programul Visiting Professors?

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.