🇬🇧 Visiting Professor - Regatul Unit

ARII DE EXPERTIZĂ:

Chiropractica

PROGRAM CONSULTAȚII:

7 - 14 Decembrie

Prezentarea medicului

Dr. Soheil Keynejad este un chiropractor de origine persană, crescut și educat în Anglia. A obținut calificarea de chiropractică în cadrul colegiului McTimoney din Abingdon, Oxford. Cu o experiență de peste 10 ani în chiropractică, Dr. Soheil Keynejad a profesat în mai multe clinici din Olanda, Croația și Muntenegru.

Pe lângă chiropractică, Dr. Soheil Keynejad este instruit și în terapii holistice precum masajul indian al capului sau remedial massage. Membru al Asociației Internaționale de Chiropractică și al Asociației Olandeze de Chiropractică, de-a lungul timpului, Dr. Soheil Keynejad a susținut diverse workshop-uri și seminarii în Germania, România, Cehia, Slovenia, Italia și Olanda.

Natura delicată și eficientă a metodei McTimoney, pe care o practică, o face potrivită pentru persoanele de toate vârstele.

Testimoniale
Ana Dumbără, jurnalist, 29 de ani”Întâlnirea cu dr. Soheil Keynejad a fost prima mea vizită la un chiropractor. A fost o experiență surprinzătoare și completă: m-am relaxat și am ieșit ușoară ca un fulg din consult. Cel mai important pentru mine a fost să înțeleg că această practică îți realiniază corpul, îți pune oasele înapoi în poziția corectă, în comparație cu un masaj care, da, te relaxează, dar durerea persistă pentru să se acționeză doar la nivelul mușchilor.”
Dana Tudor, consultant comunicare & jurnalist„Datorită Intermedicas și doctorului Soheil Keynejad, am facut cunoștință cu medicina care repune corpul în echilibru, chiropractica. Diferită de tot ce am testat anterior, atât ca proces, cât și ca stare avută la finalul ședinței, mi-a relaxat corpul la nivel atât de profund, încât, deși mintea dădea comanda “Hopa, sus!”, mușchilor, care se simțeau ușori, ușori de tot, le-a luat câteva secunde până când au intrat din starea de “pufoasa plutire” în cea de acțiune.”

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Pachet consult + ajustare Chiropractica

600 lei

Ajustare Chiropractica

150 lei

Solicită o programare

Spune-ne care este numele tău complet

La ce număr de telefon te putem contacta?

La ce adresă de email te putem contacta?

Care este motivul pentru care soliciți programarea?

Cum dorești să se realizeze programarea?

Metoda de plată dorită?

Vrei să ne mai transmiți ceva?

Pentru programări poți folosi formularul de mai jos sau aceste date de contact:

Tarife servicii medicale

💊 Denumire serviciu medical

🏷 Tarif

Pachet consult + ajustare Chiropractica

600 lei

Ajustare Chiropractica

150 lei

Vrei să te ținem la curent cu programul Visiting Professors?

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.