Second opinion

Persoanele care se confrunta cu o stare dificila de sanatate au nevoie de asistenta celor mai experimentati medici specialisti, mai ales atunci cand alegerea celei mai bune metode de tratament este complicata si riscanta. O a doua parere medicala este indicata nu doar pentru sporirea gradului de incredere si luarea unei decizii corecte pe baza unor argumente solide, ci si din dorinta de a avea o certitudine si a stii ca demersul ce va urma este acelasi, astfel incat riscul de a afla ca ar fi trebuit altceva facut sa fie evitat.

De regula persoanele care au fost diagnosticate cu boli grave prezinta o atitudine sceptica fata de tratamentul sau posibilele interventii chirurgicale recomandate. Serviciul de “a doua opinie medicala” inseamna consultarea unui alt medic specialist in vederea confirmarii diagnosticului initial, in special cand pacientul se confrunta cu o problema medicala severa sau are nevoie de un tratament adecvat si eficient. Second opinion este sansa la viata pe care oricine trebuie sa o aiba.

Orice pacient are nevoie de o a doua opinie specializata atunci cand cauta o confirmare privind o problema medicala. Serviciile de second opinion sunt recomandate persoanelor care pentru siguranta lor si a familiilor, doresc un diagnostic si un tratament aferent garantat. Pacientii pot apela la acest serviciu in situatia in care primesc o recomandare de chirurgie, un diagnostic grav sau atunci cand pur si simplu vor sa fie informati pe deplin. De asemenea, aceasta poate fi o alternativa pentru pacientii care considera ca tratamentul primit este nepotrivit.

Scopul serviciului este de a le furniza pacientilor informatii complete si detaliate despre starea lor de sanatate pentru a alege cea mai propice metoda de tratament. Pacientul beneficiaza de confirmarea unui diagnostic sau a unei suspiciuni din partea unor specialisti de calibru international si pot obtine o alternativa sau o evaluare a planului actual de tratament. Un alt avantaj este intelegerea pe deplin a rezultatelor, medicul are datoria de a explica toate variantele posibile de tratament, prezentand toate aspectele pentru ca pacientul sa ia decizia potrivita situatiei sale. Totodata, comunicarea neingradita indica faptul ca medicii nostri inteleg nevoile pacientului nu doar din punct de vedere medical, ci si uman.

Intermedicas urmareste facilitarea comunicarii in relatia medic-pacient, precum si accesul rapid la serviciile oferite. Pacientii pot beneficia de acestea aplicand online pe site-ul clinicii (www.conciergemedical.ro) sau telefonic la numarul (+40) 21 9362, urmand ca o consultatie cu unul dintre managerii medicali sa fie programata in cel mai scurt timp.

bookmark_24px

Tumor Board

Cancerul, indiferent de localizare și tip, nu este niciodată o situație de tipul alb sau negru. Determinarea tratamentului potrivit pentru fiecare caz în parte depinde de foarte mulți factori - de la un diagnostic complet și prompt până la stabilirea planului terapeutic individualizat, cu atât mai mult cu cât terapiile oncologice sunt în continuu proces de inovație.
Opiniile medicilor din specialități conexe - anatomopatolgia, imagistica, medicina nucleară, alături de cele ale medicilor din specialitățile consacrate tratamentelor cancerului - oncologia și radioterapia, pot duce la căutarea și identificarea soluțiilor de tratament personalizat, cu eficiență crescută. De aceea există Tumor Board - pentru ca medicii din aceste specialități să se întâlnească pentru a dezbate cazurile dificle și a elabora un plan terapeutic optim.
Ceea ce diferențiază aceasta abordare de oricare alta este aceea că decizia de tratament este colectivă, integrată și luată în funcție de recomandările specialiștilor fiecărui pacient, istoricul său medical și evoluția stării sale de sănătate, precum și în funcție de protocoalele internaționale. Practica medicală a dovedit, astfel, că șansele de reușită sunt mult mai mari decat în cazul în care accesarea specialităților medicale se efectuează secvențial.
La Intermedicas, Tumor Board reunește o rețea de medici români și străini, care diagnostichează cu mare certitudine și identifică tratamentul eficient, astfel încât pacientul beneficiază de cea mai bună îngrijire medicală posibilă. De cele mai multe ori, aceasta se dovedește salvatoare de vieți.
Tumor Board se adresează tuturor pacienților cu diagnostic oncologic.

bookmark_24px

Beneficii

Fă-ți o programare pentru second opinion

💊 Denumire serviciu medical

Analiză dosar medical (se adaugă la prețul tuturor serviciilor de mai jos)

Dosar second opinion Europa

Dosar second opinion Europa copii

Programare consultație Europa*

Dosar terapia cu protoni

Dosar second opinion SUA, Elveția și Israel

Dosar second opinion anatomopatologie Germania

Tumor Board intern

Video call Dr Elizabeta Popa

🏷 Tarif

350 lei

4000 lei

5250 lei

1650 lei

1650 lei

5650 lei

3.650 lei

4000 lei

1200 lei