Pacienți consultați gratuit de Prof. Dr. Bob Djavan

 

Prof. Bob Djavan, Președintele Asociației Europene de Urologie și Visiting Professor Intermedicas, oferă 1 consultație gratuită pe lună pacienților cu venituri reduse din România. De consultaţiile gratuite beneficiază doar persoanele care pot dovedi ca sunt un caz social și care au afecțiuni medicale complexe.

„Prof. Djavan este foarte uman și explică în detaliu”

Una dintre aceste persoane a fost și dl. Sandu Burcea, în vârstă de 60 de ani, din București. De profesie tapițer, pacientul are probleme cu prostata de circa 2 ani. Pentru că nu a mai fost vreodată la urolog, domnul Burcea a căutat pe internet un medic bun și a ajuns la Prof. Dr. Bob Djavan, Visiting Professor în clinica Intermedicas. Urmăriți în materialul video de mai jos cum a decurs consultația la Prof. Djavan.

Prof. Bob Djavan, o somitate în diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată

Prof. Dr. Bob Djavan, Președintele Asociatiei Regionale Europene de Urologie (EAU) și director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital din Austria, este unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti europeni în urologie și o somitate în diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată. Profesorul Djavan consultă însă și pacienți cu alte afecțiuni urologice precum cancerul renal, vezical, testicular (oncologie urologică), adenomul de prostată, incontinență urinară și disfuncție erectilă.

Practica medicală și activitatea de cercetare realizate de Dr. Djavan se axează pe oncologie urologică și boli de prostată. Dr. Bob Djavan a fost profesor invitat și lector la peste 100 de instituții medicale din America de Nord, Europa și Asia și este membru onorific al mai multor societăți urologice. Acesta a susținut numeroase granturi internaționale de cercetare privind uro-oncologia și boli de prostată și a scris peste 250 de articole medicale.

Pentru programări, ne puteți contacta la: 021.222.13.70.

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Programează-te!

Pentru a te programa te rugăm să completezi formularul de mai jos. Ulterior, vom reveni către tine pentru a confirma programarea.