Termeni și condiții

Bine ati venit pe site-ul www.conciergemedical.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat de INTERMEDICAS WORLDWIDE, fiind proprietatea sa. Pentru a putea pastra corectitudinea si validitatea informatiilor, Intermedicas isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau sterge partial sau total Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului, fara o notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.conciergemedical.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea Intermedicas, fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.

Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Continutul site-ului www.conciergemedical.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis sub nicio forma fara permisiunea prealabila a reprezentantilor Intermedicas.

Conditii de utilizare. Garantii si limitari

Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat ca atare, in masura disponibilitatii, fara existenta unei declaratii de garantie sau aprobare, explicita sau implicita.

Intermedicas nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, Intermedicas fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea www.conciergemedical.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.

Intermedicas nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al al actualizarii paginilor ce compun site-ul. Serviciile si produsele prezentate pe site pot suferi ajustari de pret. Pentru a primi o oferta clara, va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii Intermedicas sau sa completati formularul disponibil pe site.

Intermedicas isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e.

Intermedicas nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.conciergemedical.ro nu se afla sub verificarea si controlul Intermedicas, iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

Securitate

Utilizarea site-ului presupune asumarea si asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces, asa cum este numele si/sau parola. Prin aceasta, utilizatorul accepta si isi asuma intreaga raspundere sau responsabilitate pentru activitatile sau actiunile desfasurate pe site prin intermediul contului si a parolei sale. In cazul in care suspectati ca, din diverse metode, imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea lor a fost compromisa, veti notifica imediat Intermedicas pentru a bloca accesul dumneavoastra la cont si pentru a va genera cat mai repede un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

Date personale si confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Intermedicas Worldwide S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati referitoare la dumneavoastra, la un membru al familiei dumneavoastra ori ale unei alte persoane pe care o reprezintati.

Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor Intermedicas Worldwide informatii si servicii de calitate, proprii sau ale partenerilor implicati in serviciile Intermedicas Worldwide si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii prin intermediul website-ului. Acestea nu vor fi folosite pentru reclama si publicitate, in cazul in care veti solicita acest lucru.

Totalitatea datelor colectate in urma inregistrarii pe site-ul www.conciergemedical.ro a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale existente pe teritoriul Romaniei. Intermedicas Worldwide SRL se obliga sa nu transmita/publice nicio informatie dintre cele pe care ni le-ati furnizat; sunt considerate exceptii conform legislatiei in vigoare, situatiile in care pentru sanatatea pacientului Intermedicas va trebui sa transmita datele acestuia catre colaboratorii sai.